Wonen / Hypotheek

Wonen / Hypotheek

Spannend! Je hebt je eerste woning gekocht, gefeliciteerd. Wat komt daar veel bij kijken!

Het kopen van een (eerste) woning is spannend en er komt veel op je af. Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op lastige vragen van een notaris. Goed nieuws, deze stellen we niet bij Remmerswaal Notaris. We maken onze vaktaal duidelijk voor jou en nemen hier graag de tijd voor. Op deze manier stap je na ons gesprek geheel ontzorgd en zonder vragen de deur uit. Toch nog vragen bij thuiskomst? Bellen kan altijd. Of loop gewoon even binnen!

Het koopproces in het kort

Om eigenaar te worden heb je een akte van levering (ook wel leveringsakte genoemd) nodig. Simpel gezegd word je door het ondertekenen van deze akte eigenaar van de woning. Geen zorgen om alle benodigde gegevens, deze vragen wij op om de akte in orde te maken. Mochten we er niet uitkomen, dan bellen we je op of nemen we contact op met jouw adviseur. Lees op deze pagina uitgebreid wat onze specialisten in petto hebben!

Daarnaast heb je vaak ook een akte van hypotheek, ook wel hypotheekakte genoemd, nodig. Dit is een akte waarbij je onder andere afspreekt dat de bank jouw woning mag verkopen wanneer je je niet aan de gemaakte afspraken houdt. Ook deze akte kunnen we voor je verzorgen, waardoor jij je kunt focussen op andere zaken. Doen we allebei waar we goed in zijn. Én ook nog eens met veel plezier! Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven aan jouw makelaar/adviseur dat je voor ons notariskantoor kiest. Dan pakken wij het vanaf daar voor je op.

Brochures

Bekijk hieronder handige brochures over wonen & hypotheek.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat de kosten zijn van onze werkzaamheden? Omschrijf zo goed mogelijk wat je vragen zijn, dan zorgen wij dat onze notarissen voor jou een persoonlijk kostenplaatje opstellen. Bij twijfel, gewoon even bellen! Of loop binnen bij ons kantoor in ’s-Gravenzande.

Offerte aanvragen