Overname Remmerswaal Notaris

Overname Remmerswaal Notaris

Per 1 januari 2021 neemt Kesho Ghisai het stokje over van Frans Remmerswaal 

Overname

Eén januari 2021 is voor Remmerswaal Notariskantoor een heel bijzonder moment. Na 30 jaar werkzaam geweest te zijn in het notariaat, 18 jaar als notaris waarvan de laatste 8 jaar met een “eigen” kantoor, heeft Frans Remmerswaal (mr.drs. F.B. Remmerswaal) afscheid genomen van het kantoor.

Nieuwe tijden, met nieuwe uitdagingen vragen om een frisse blik en nieuwe energie. In 2016 zijn de eerste stappen gezet om een geschikte opvolger te vinden. Na één avondje praten was het voor Frans Remmerswaal duidelijk dat Kesho Ghisai het kantoor op zijn manier maar in dezelfde geest zou kunnen voortzetten. 

Zonder het vertrouwen van de vele klanten, accountants, makelaars, financieel adviseurs et cetera was het Frans en zijn team nooit gelukt om het kantoor te krijgen waar het nu is.

Vanaf 1 januari 2021 is Frans Remmerswaal niet meer werkzaam bij het kantoor. In de afgelopen 4 jaar heeft Kesho toegewerkt naar dit moment. Frans heeft er alle vertrouwen in dat Kesho tezamen met de medewerkers een kwalitatief gelijkwaardig kantoor kan neerzetten dan nu het geval is. 

Per 1 januari 2021 heeft Kesho Ghisai dus het stokje overgenomen van Frans en is hij benoemd tot notaris. 

Ons team staat per 1 januari 2021 nog steeds voor u klaar en wij kijken ernaar uit om een adviseur voor het leven te zijn.