Remmerswaal Notaris blijft Remmerswaal Notaris, maar in een compleet nieuw jasje

Remmerswaal Notaris blijft Remmerswaal Notaris, maar in een compleet nieuw jasje

Begin 2021 nam Kesho Ghisai het stokje over van Frans Remmerswaal. Hiermee startte een nieuw hoofdstuk voor Remmerswaal Notaris.

Begin 2021 nam Kesho Ghisai het stokje over van Frans Remmerswaal. Hiermee startte een nieuw hoofdstuk voor Remmerswaal Notaris, wat nu bezegeld wordt met een nieuwe huisstijl. De nieuwe uitstraling sluit beter aan bij de laagdrempelige en persoonlijke manier van werken en benadrukt de focus op de boodschap: duidelijk voor jou! “Bij ons staat de deur namelijk altijd open. Kom binnenlopen voor een kopje koffie en wij nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden. In begrijpelijke taal.” vertelt Kesho.

Kesho zag de overname niet alleen als de start van een nieuw hoofdstuk voor zichzelf, maar voor het hele team. Het was tijd voor een nieuwe koers met een passende huisstijl. Eén die klaar is voor de toekomst.

Vernieuwd, maar nog steeds oud vertrouwd

De komst van de nieuwe stijl en nieuwe strategie wil niet zeggen dat we ons opnieuw hoeven voor te stellen. In tegendeel zelfs! We werken nog steeds iedere dag met hetzelfde team en dezelfde passie om jou volledig te ontzorgen. Nu we concreet voor ogen hebben wat ons doel is en hoe we dit doel bereiken, kunnen we onze klanten juist nóg beter, persoonlijker en completer adviseren.

Hoe we dit doen?

Op onze eigen manier! Laagdrempelig, vakkundig en duidelijk voor jou. Daar staan we voor! Op ieder moment van de dag. Loop gewoon eens binnen voor een kop koffie en stel je vragen. De drempel van ons kantoor is niet hoog, dat is één ding wat zeker is.