Vacature Kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd)

Vacature Kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd)

Wil jij als Kandidaat-notaris werken op een gezellig kantoor waar je gewoon jezelf kan zijn én kan bouwen aan een heel mooi kantoor? Dan is dit je kans!

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar een kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd) op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en/of familierecht. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en zelf beslissingen durft te nemen. 
 

Wat bieden wij jou?

We bieden je een zelfstandige functie aan waarbij je waar nodig begeleid zal worden door ons. Je werkt in het mooie Westland waar veel te beleven is. Westlanders zijn zeer ondernemende mensen die houden van mensen die de instelling hebben: ‘Niet lullen, maar poetsen!’ Ja, je leest het goed: we zeggen gewoon ‘lullen’! Het betreft een fulltime functie, part time is bespreekbaar. Deels thuiswerken is bij ons ook mogelijk. Daarnaast heb je bij ons de kans door te groeien tot toegevoegd notaris!

Wie zijn wij?

Kesho Ghisai heeft de naamgever van het kantoor op 1 januari 2021 opgevolgd. Hij is gespecialiseerd op het gebied van het familierecht. Daarnaast hebben we een toegevoegd notaris die gespecialiseerd is op het gebied van het vastgoed en het ondernemingsrecht. Ons team bestaat uit 7 medewerkers.

Mis de boot niet en bouw samen met ons aan een heel mooi kantoor. Samen maken we er iets moois van!

Natuurlijk heb je interesse na het lezen van deze vacature! Mail mij je motivatiebrief tezamen met je CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Kesho Ghisai

(acquisitie wordt niet op prijs gesteld)